Akciók, ajánlatok

A Jász-Plasztik Autócentrum 2014-ben több mint 1.000 db KIA gépjárművet értékesítetett, ezzel Magyarország piacvezető márkakereskedése lett.

Az érdeklődők a legnagyobb hazai KIA készletből válogathatnak, folyamatosan képzett munkatársaink pedig egyedi ajánlatokkal és barátságos kiszolgálással várják ügyfeleinket legyen szó akár újautó vásárlásról, vagy már meglévő gépjármű karbantartásáról.

Cégünk erőfeszítéseit és eddig elért eredményeit a KIA Motors magyarországi elnöke, Lee Jong Kook úr egy megtisztelő díjjal honorálta.

Köszönjük minden ügyfelünk és a KIA márka hazai képviseletének a megtisztelő bizalmat!

akciosmodellek730

*A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, adott modelltől és konstrukciótól függően változó vagy rögzített kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing valamint nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely finanszírozási konstrukciótól függően minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat Önt terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: adott modelltől és konstrukciótól függően akár 0%-tól. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban résztvevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el.