Akciók, ajánlatok

A Jász-Plasztik Autócentrum 2014-ben több mint 1.000 db KIA gépjárművet értékesítetett, ezzel Magyarország piacvezető márkakereskedése lett.

Az érdeklődők a legnagyobb hazai KIA készletből válogathatnak, folyamatosan képzett munkatársaink pedig egyedi ajánlatokkal és barátságos kiszolgálással várják ügyfeleinket legyen szó akár újautó vásárlásról, vagy már meglévő gépjármű karbantartásáról.

Cégünk erőfeszítéseit és eddig elért eredményeit a KIA Motors magyarországi elnöke, Lee Jong Kook úr egy megtisztelő díjjal honorálta.

Köszönjük minden ügyfelünk és a KIA márka hazai képviseletének a megtisztelő bizalmat!

Munkafelvétel az Ön jelenlétével!

Nem kell többet aggódnia, mi történik autójával a karbantartás során. Lehetőséget biztosítunk, hogy részt vegyen a munkafelvétel folyamatában, mely során szerviztanácsadóink részletesen elmagyarázzák, milyen munkákra van szükség járműve karbantartásához és tájékoztatják ennek költségeiről is.

A feladatok elvégzése után részese lehet az átadási folyamatnak is, amikor munkatársaink beszámolnak az elvégzett műveletekről és segítenek Önnek, ha további kérdése merülne fel, vagy tanácsra lenne szüksége.

Éljen a lehetőséggel, hogy kétségek helyett pontos információkkal rendelkezzen!

Kérjük, az időpont-egyeztetés során jelezze munkatársunknak, ha részt kíván venni az interaktív munkafelvétel folyamatában!

A részletekért keresse fel legközelebbi márkaszervizünket!