• kia-stinger-design-kv-w_1.jpg
  • kia-stinger-enthralling-cabin_1.jpg
  • kia-stinger-tantalising-design_1.jpg
  • Kia Stinger_147.jpg

ELÉG AZ ÁLMODOZÁSBÓL. IDEJE ÚTNAK INDULNI!

A klasszikus gran turismo szellemiséget életre keltő, új Kia Stinger vakmerően merész stílust társít a szívdobogtató teljesítményhez. Az erőt sugárzó stílus és páratlanul élményteli vezethetőség új korszakát hozza el, az élményautózás iránti szenvedélytől hajtva. Az intenzív autós kalandozásokhoz, amelyek Önt is ráébresztik, hogy az élet útjai sokkal nagyszerűbbek is lehetnek, mint valaha gondolta volna. 

 

GT KÍVÜL-BELÜL IZGALMAS 

kia stinger gt exterior 1

GT külső

Szívdobogtató élmény megpillantani a sötétre krómozott betéteket, amelyek az oldalvonalakat és a jellegzetesen karakteres orr-rácsot keretezik. Az erőt sugárzó, 19"-es GT kerekeket vörös Brembo® tárcsafékek egészítik ki, míg a kettős kipufogócsövek és a fényes fekete diffúzor büszke, "finale grande" módon teszik teljessé a hátsó rész kompozícióját.

 

   

 

 

 

kia stinger gt interior 1

GT belső

A sportosság és stílusosság a GT részleteiben is megjelenik. Például a D formájú kormánykerék sportos jellegű váltófülein vagy az ajtók és a középkonzol valódi alumínium berakásain. A magasszintű oldalttartásra tervezett, csúcsminőségű nappabőrrel kárpitozott ülések fejtámláját GT embléma ékesíti..

 

 

 

 

 

kia stinger gt engineered to perform 1

Teljesítményre tervezve

A Gran Turismo érzés középpontjában mindig a kivételes országúti teljesítmény található. Az új Kia Stinger GT dedikált, 370 lóerős, 3.3 T-GDi V6 motorja a 8 fokozatú automata váltóval egyedülállóan sportos vezetési élményt garantál. A fejlett vezetési dinamika – az elektronikus vezérlésű felfüggesztéstől a változtatható fokozatarányon át a startautomatikáig – fokozza tovább az élvezetet.

  

KÖRÜLÖLELŐ INTELLIGENCIA  

kia stinger in your sight 1

Tisztán látszik a lényeg 

A vezetőülésben ülve könnyedén figyelmmel tarthatja az alapvető információkat a sebességmérő és a fordulatszámmérő között elhelyezett, jól áttekinthető kijelzőcsoporton. Az opcionális HUD (Head-Up Display) rendszert használva pedig sosem kell levennie szemét az útról, hiszen a lényeges információk a szélvédőre vetítve is megjelennek.

 

 

 

   

 

kia stinger always connected 1

Mindig online 

A TomTom technológiájára épülő Kia online szolgáltatások magasabb szintre emelik a útmutatást1,2. Tartsa a kapcsolatot, és érjen el minden korábbinál több információt a lebegő, 8 hüvelykes érintőképernyőn! A multimédiás rendszer támogatja a Android Auto™-t és az Apple CarPlay™-t3,4 is támogatja. Kapcsolódjon a világhoz, és streamelje kedvenc zenéit, miközben a vezetésre fókuszál!

 

 

 

 

kia stinger around view monitor 1

360°-os élőképes monitor (AVM)

A parkolássegítővel kiegészített AVM rendszer a Kia Stinger négy – első, hátsó és oldalsó irányú – nagylátószögű kamerájának képét kombinálja. Az eredmény: egy átfogó, madártávlati kép a jármű körüli térről parkolás vagy 20 km/h sebességnél lassabb haladás közben.

 

 

 

 

 

 

kia stinger harman kardon 1

Harman Kardon® prémium hangrendszer

Élvezze a világszínvonalú hangzást az opcionális, 720 wattos Harmon Kardon® hangrendszer 15 hangszóróján. A Kia történetében először a mélynyomók az első ülések alatt kaptak helyet. A Clari-Fi™ technológia javítja a digitális audióélményt, míg a QuantumLogic™ Surround Sound technológiáj biztosítja az autentikus, kifinomult, többdimenziós hangzást
 

 

Drive Wise technológiák

A DRIVE WISE technológiák, azaz a Kia fejlett vezetés-támogató technológiái az utazást biztonságosabbá és pihentetőbbé teszik.6 Kevesebb stresszel és zűrzavarral pedig nyugodtan kiélvezheti az autózás minden pillanatát Kia Stingerével.

kia stinger smart cruise control 1

Adaptív sebességtartó automatika (SCC)
Az adaptív sebességtartó automatika radarszenzorral figyeli az elől haladó autó távolságát. Ha az elől lévő autó gyorsít, akkor az Ön Stingere is gyorsít – attól függő mértékben, hogy a négy követési alapbeállítás melyikét választotta. Ha az elől haladó autó lelassít, az Ön autója is lassít, vagy megáll.

kia stinger driver attention alert 1

Fáradtságérzékelő (DAW)
A DAW rendszer a jármű és a vezető viselkedését elemezve érzékeli, ha az Ön koncentrációja gyengül vezetés közben. Amikor ideje lenne egy kicsit megállni, a rendszer hangjelzéssel és műszerfali vizuális jelzéssel figyelmeztet.

kia stinger forward collusion warning 1

Ütközés-megelőző rendszer (FCA)
Az ütközés-megelőző rendszer (FCA) a kamerák és a radar adatait használva érzékeli az új Kia Stinger útjába eső járműveket és gyalogoskat, és szükség esetén beavatkozik, hogy segítsen elkerülni egy esetleges ütközést. Amennyiben ütközési kockázatot észlel, a rendszer figyelmezteti a sofőrt, és akár automatikusan fékez is a kár minimalizálása érdekében. 

kia stinger lane keep assist 1

Sávtartó asszisztens (LKA)
Amikor új Kia Stingerével elkezd kisodródni a sávjából, a sávtartó asszisztens (LKA) vizuális és hangjelzéssel figyelmezteti Önt. Szükség esetén vissza is kormányozza az autót az eredeti pozícióba.

kia stinger intelligent speed limit warning 1

Sebességkorlát-figyelő rendszer (ISLW)
A sebességkorlát-figyelő rendszer (ISLW) a sebességhatárok betartásában segíti Önt. A szélvédő kameráját használva leolvassa a sebességkorlátozást és előzést szabályozó táblákat, és jól láthatóan megjeleníti az információt a navigációs képernyőn és a műszerfalon.

kia stinger high beam 1

Fényszóróasszisztens (HBA)
Vezetés közben a fényszóróasszisztens érzékeli a közeledő járműveket, és automatikusan csökkenti a fényerőt. Segítségével elkerülheti a szembejövők elvakítását – anélkül, hogy foglalkoznia kéne vele.

 

 

További információk: www.kia.com