• niro-1.jpg
  • niro-2.jpg
  • niro-3.jpg

A KIA BEMUTATJA: AZ ÚJ KIA NIRO.
CROSSOVER. HYBRID.

Az egyedülálló Crossover
Bemutatjuk a Kia valaha gyártott legkiemelkedőbb, rendkívüli crossoverét az új Kia Niro hybrid crossovert. Ezzel az autóval megtapasztalja egy modern crossover kiemelkedő tulajdonságait. A kompakt megjelenés, tágas és kifinomult beltér, a hybrid hajtás előnyeivel párosul; mint a rendkívül hatékony motor, az üzemanyag-gazdaságosság és az alacsony károsanyag-kibocsátás. Alig várja, hogy kipróbálhassa? 

 

highlights hybrid spiritA Hybrid Szellemiség
Nyissa ki az új Kia Niro ajtaját és szálljon be! Most egy olyan crossoverben ül, mely nemcsak, hogy erőteljes, környezetbarát és megbízható, még a technológiai újdonságokban is bővelkedik. Mindezek mellet pedig még vezetni is élmény. Egy crossover, hybrid esszenciával. Nem rossz, ugye?

 

 

 

 

 

 

highlights hybrid bodyHybrid Karosszéria
Izgalom első ránézésre. Az új Kia Niro azonnal elcsábít aerodinamikus, határozott, modern vonalvezetésével. A Niro elejét a Kia jellegzetes hűtőrácsa és a merész Bi-Xenon fényszórók koronázzák meg, melyek a legsötétebb éjszakát is nappallá változtatják. Felkeltettük érdeklődését? Pillantson be a felsőkategóriás, tágas utastérbe, ahol fényes díszítőelemek, bőrülések és bőséges csomagtér várja. Döbbenetes? Győződjön meg róla!.

 

 

 

 

 

highlights hybrid karmaHybrid Karma
Hatalmas dolgokat vihet véghez, ha beugrik a megfelelő ötlet. Pontosan ez a helyzet az új Kia Niroval is. A sziluettet, melyet a crossoverek inspiráltak, alacsony károsanyag-kibocsátással kombináltuk. A Niro így üzemanyag-takarékosságban kategóriaelső a kompakt crossoverek között, csakúgy, mint a vezetési élményben: pihentető, miközben feltölt energiával.

 

 

 

 

Drive Wise


Fedezze fel a Drive Wise technológiákat, a Kia vezetőasszisztens-technológiáinak jövőjét! Úgy fejlesztettük őket, hogy az autózás egyszerre biztonságosabb és örömtelibb lehessen. 

img 1 small

Holttér figyelő rendszer Hátsó keresztirányú forgalom felügyelettel
"Honnan került ide ez a teherautó?" Még a legóvatosabb soforrel is elfordulhat, hogy valamit nem vesz észre. Ekkor lép muködésbe a Holttér figyelő rendszer: értesíti Önt, ha más jármuvek a holtterébe érnek. Kiparkoláskor pedig a Hátsó keresztirányú forgalom felügyelet néz körül Ön helyett.  

Bővebben

img 2 small

Autonóm vészfékrendszer gyalogos-felismeréssel
A biztonság csapatmunka. És óriási előny, ha ilyen segítők vannak a csapatban. Egy lehetséges váratlan ütközés esetén a Kia Niro a segítségére siet a vészfékrendszer aktiválásával.

Bővebben

img 3 small

Adaptív Sebességtartó Automatika
Működésbe lép az intelligencia! Kia Nirója automatikusan szabályozza sebességét, hogy fenntartsa a biztonságos távolságot az Ön elott haladótól. (3)

Bővebben

img 4 small

Sávtartó asszisztens
Jól jön egy harmadik szem vezetés közben. Előfordulhat, hogy nem veszi észre, amikor autója átsodródik a szomszédos sávba. Ilyenkor az autó nemcsak figyelmezteti Önt a veszélyre, de automatikusan vissza is kormányozza magát a helyes sávba.

Bővebben

 

 

További információk: www.kia.com