• kia-niro-phev-driving-dynamics_1920x1080.jpg
  • kia-niro-phev-generous-interior_1920x1080.jpg
  • kia-niro-phev-high-tech-cabin_1920x1080.jpg
  • kia-niro-phev-high-tech-extras_1920x1080.jpg
  • kia-niro-phev-plugin-hybrid-driving_1920x1080.jpg
  • kia-niro-phev-space-in-boot_1920x1080.jpg

KÜLSŐ DESIGN

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid-en azonnal látszik, hogy különleges. A design kiemeli és hangsúlyozza a high-tech és a környezetbarát technológiákat; LED-es fényszórók, kék betétek, króm díszítések valamint 16" könnyűfém felnik teszik teljessé a képet.

EGYEDI BELSŐ TÉR

Fejezze ki egyéniségét az új Kia Niro Plug-in Hybrid belsejében is. Válassza az opcionális plug-in hybrid belső csomagot az egyedülálló, kéttónusú világosszürke és fekete design-nal, kék díszítéssel. Ne feledkezzen meg a választható bőrülésekről. 

 

 

kia niro phev advanced technology 1920x1080

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Fedezze fel a hatékonyság új szintjét és a megnövelt elektromos hatótávolságot. A benzines és elektromos motorokkal Ön tiszta lelkiismerettel, zavartalanul autózhat. A 7 év Kia garancia1 pedig az akkumulátorra is érvényes, így hosszú távú nyugalmat biztosít Önnek.

 

  

  

 

 

kia niro phev plugin hybrid driving 1920x1080

PLUG-IN HYBRID HATÉKONYSÁG

Munkába menet és hazafelé vezessen teljesen elektromos üzemmódban az új Kia Niro Plug-in Hybrid-del, amely 58 km elektromos hatótávolsággal rendelkezik. A hosszabb utakon vagy a városon kívül a benzinmotor is rendelkezésére áll.

 

 

   

 

 

kia niro phev driving dynamics 1920x1080

DINAMIKUS VEZETÉS

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid társa lesz a dinamikus vezetésben és a tiszta, hatékony napi ingázás során is. Ebben a hatfokozatú duplakuplungos automata sebességváltó Eco és Sport módja is támogatja.

 

 

  

 

 

kia niro phev innovative hybrid technology 1920x1080

INNOVATÍV HIBRID TECHNOLÓGIÁK

Hozzon ki többet hibrid autójából! Az új Kia Niro Plug-in Hybrid szabadonfutás támogató rendszere jelzi, hogy mikor kell felengedni a gázpedált a kanyar előtt. A prediktív vezérlési technológia pedig érzékeli, hogy lejtőn vagy emelkedőn halad, és a maximális hatékonyság érdekében az útviszonyoknak megfelelően állítja be a vezetési módot.

 

 

  

 

Drive Wise


Fedezze fel a Drive Wise technológiákat, a Kia vezetőasszisztens-technológiáinak jövőjét! Úgy fejlesztettük őket, hogy az autózás egyszerre biztonságosabb és örömtelibb lehessen. 

img 1 small

Holttér figyelő rendszer Hátsó keresztirányú forgalom felügyelettel
"Honnan került ide ez a teherautó?" Még a legóvatosabb soforrel is elfordulhat, hogy valamit nem vesz észre. Ekkor lép muködésbe a Holttér figyelő rendszer: értesíti Önt, ha más jármuvek a holtterébe érnek. Kiparkoláskor pedig a Hátsó keresztirányú forgalom felügyelet néz körül Ön helyett.  

Bővebben

img 2 small

Autonóm vészfékrendszer gyalogos-felismeréssel
A biztonság csapatmunka. És óriási előny, ha ilyen segítők vannak a csapatban. Egy lehetséges váratlan ütközés esetén a Kia Niro a segítségére siet a vészfékrendszer aktiválásával.

Bővebben

img 3 small

Adaptív Sebességtartó Automatika
Működésbe lép az intelligencia! Kia Nirója automatikusan szabályozza sebességét, hogy fenntartsa a biztonságos távolságot az Ön elott haladótól. (3)

Bővebben

img 4 small

Sávtartó asszisztens
Jól jön egy harmadik szem vezetés közben. Előfordulhat, hogy nem veszi észre, amikor autója átsodródik a szomszédos sávba. Ilyenkor az autó nemcsak figyelmezteti Önt a veszélyre, de automatikusan vissza is kormányozza magát a helyes sávba.

Bővebben

 

 

További információk: www.kia.com