• optimaphev_01.jpg
  • optimaphev_02.jpg
  • optimaphev_03.jpg
  • optimaphev_04.jpg
  • optimaphev_05.jpg
  • optimaphev_06.jpg
  • optimaphev_07.jpg
  • optimaphev_08.jpg

ALACSONY FOGYASZTÁS ÉS KÁROSANYAG KIBOCSÁTÁS - SZÁRNYALÓ STÍLUS ÉS KOMFORT..

Bemutatjuk a Kia legelső plug-in hybrid elektromos autóját. Minden téren teljesíti az elvárásokat. Merész design, maximális vezetési élmény, alacsony fenntartási költség és minimális környezeti hatás. Az új, fejlett plug-in hybrid meghajtásnak köszönhetően az Optima csábító ajánlat minden környezettudatos sofőr számára. 54 kilométeres hatótávolság tisztán elektromos üzemmódban és 37 g/km-es szén-dioxid kibocsátás volt a fejlesztési célkitűzés..

design exteriorKülső Design
Azonnal felismerhető, hogy az Optima család tagja, hála a karizmatikus és robosztus kontúroknak. A továbbfejlesztett külső design egyedi megjelenést biztosít és még az aerodinamikai hatékonyságot is növeli. Ide tartozik az újraformált első és hátsó lökhárítók, melyek a légáramlat elvezetésében segítenek; a speciális eco kék berakások az első hűtőrácson és a küszöbökön; illetve a jellegzetes LED fényszórók és a beépített töltőcsatlakozó.. 

 
 

design interiorBelső Design
A kivételes designt a felszín alatt is megtalálhatja. Az új Kia Optima Plug-in Hybrid beltere épp olyan lenyűgöző, mint a külseje: modern, tágas és kiváló minőségű. De ez csak néhány jelző, melyek eszébe juthatnak vezetés közben..

 

 

 

 


KÉT VILÁG LEGJAVA:

AMIT A PLUG-IN HYBRID TECHNOLÓGIA JELENT

Az új Optima Plug-in Hybrid-et egyszerre működteti egy benzines és egy elektromos motor, melyet hagyományos csatlakozóaljzaton és nyilvános töltőállomásokon is fel tud tölteni. Mindez kompromisszummentes rugalmasságot nyújt vezetés közben.
Elektromos módban az új Optima Plug-in Hybrid 54 km megtételére képes. De az úti cél elérésén nem kell aggódnia, hála a belső égésű motornak, mellyel Plug-in Hybridje hagyományos autóként üzemelhet. Az innovatív meghajtás része a hatékony 156 lóerős 2.0 literes GDI benzines motor. Az elektromos motorral párosítva, lehetővé tettük, hogy az autó akkor is működjön, ha az akkumulátor lemerült.
A plug-in hybrid technológia állandó teljesítményt nyújt, zökkenőmentes átmenetet biztosítva a az EV (elektromos) és a HEV (hybrid) vezetési módok között. Eredményes, üzemanyag-hatékony, alacsony károsanyag kibocsátású, és éppen olyan könnyű vezetni, illetve fenntartani, mint egy átlagos autót.
Fejlett technológiáinak, lenyűgöző teljesítményének és az akkumlátorra is érvényes 7 éves garanciának köszönhetően az Optima Plug-in Hybrid nyerő választás.

 

További információk: www.kia.com