• optimasw_01.jpg
  • optimasw_02.jpg
  • optimasw_03.jpg
  • optimasw_04.jpg
  • optimasw_05.jpg
  • optimasw_06.jpg

A 2016-os Optima család lenyűgöző megjelenését és kifinomult belterét megtestesítve, a vadonatúj Kia Optima kombi hozzáadott praktikummal és a túraautók stílusával rendelkezik.

Akár az autó külsejét, akár a belsejét nézi, a prémium minőség központi eleme autónknak. A hosszú, dinamikus profil éles kontúrjától kezdve, a sokoldalú és tágas beltér puha tapintású anyagáig, az ergonomikus kivitelezéséig mindenhol kiváló minőséggel találkozhat. Mindez olyan intuitív és támogató technológiák tárházával párosul, melyek a felsőbb kategóriás autókra jellemzők.

 

img 3A kivételes design a felszín alatt is folytatódik. Nem meglepő, hogy a vadonatúj Kia Optima beltere épp olyan lenyűgöző, mint külső megjelenése. Modern, tágas, csúcsminőségű – és ez csak néhány jelző azok közül, melyek akkor jutnak eszébe, mikor a várost járja.

Az előkelő atmoszférájú és tágas utastérben, felsőkategóriás alapanyagok közé tartozó, kiváló minőségű bőrrel kárpitozott ülések várják. A részletekre való odafigyelés a gondosan kiválasztott, puha érintésű anyagoktól a természetes színekig és az ízléses díszítőelemekig mindenben megmutatkozik. A minőség valóban érezhető.

Teljes átélés: a sofőrre tervezett belsőnek köszönhetően könnyedén az úton tarthatja a szemét. Egy gyors pillantás az innovatív műszerfalra – vagy a testreszabható kontrol panelre – és minden szükséges információhoz hozzájut. Fontos találkozóra tart? Csak írja be az úticélt és bízza magát a navigációra, mely az alapfelszereltség része. 

img 5Üléseink garantálják a maximális kényelmet. A fűtött ülések hőfoka állítható, az első ülések szellőztető rendszere a levegő keringetésével gondoskodik komfortjáról. Válassza ki a belső elemek színeit és anyagát, hogy az megfeleljen igényeinek. Intelligens Csomagtartó Rendszerrel kéz nélkül nyithatja Optimája csomagtartóját.

A választható panoráma napfénytetővel a vadonatúj Kia Optimában úgy fogja érezni, mintha a szabadban lenne. Talán még azt is elfelejti, hogy munkanap van. Ha pedig már elég volt a napfényből, az árnyékolót egy egyszerű gombnyomással elhúzhatja.

Interaktív bemutató ->

További információk: www.kia.com