• optima-sw-gt-1.jpg
  • optima-sw-gt-2.jpg
  • optima-sw-gt-3.jpg

Vannak sportos autók - és van a vadonatúj Optima SW GT.

A GT minden irányból lenyűgöző: éles kontúrok, sportos vonzerő, és egy sor csodálatos részlet - mint például a lenyűgöző küszöbtoldatok. A csomagot a 245 lóerős 2.0 T-GDi benzinmotor teszi teljessé - így találkozik az Optima GT-ben a komoly teljesítmény és a maximális kifinomultság.

 

Sportos, tágas és ellenállhatatlan.

Az Optima GT és GT Line modellek belső terének nehéz ellenállni. A kényelmet rendkívül modern, puha tapintású anyagok fokozzák, míg a műszeregység praktikus sport üzemmódja tájékoztatja a vezetőt a sebességről, a forgatónyomatékról és a töltőnyomásról. Természetesen a rengeteg kényelmi funkciót stílusos megoldások kísérik: a D-alakú kormánykerék, az alumínium pedálok, a határozottan sportos ülések mellett számos további részlet gondoskodik az izgalomról.

 

DINAMIKUS VEZETÉS
 

optima gt dinamicKi akar tűnni? Most figyeljen! A könnyen kezelhető, 245 lóerős 2.0 T-GDi motor nem fog csalódást okozni. Élvezze az elektronikus szabályozású felfüggesztést (ECS) és a Közvetlenül a fogaslécre ható kormányrásegítésnek köszönhetően. Ha pedig tovább fokozná az élményt, váltson Sport módra. Így az élesebb kanyarokban is élvezheti az új Optima SW GT adottságait.

 

 

 

 

További információk: www.kia.com