AZ ÉLET SOKKAL IZGALMASABB A VADONATÚJ KIA RIÓVAL

Az új Kia Riót csábító új designja, óriási belső tere, kényelmi funkciói és sokoldalú csomagtere teszi kategóriája legjobbjává. De kategóriaelső biztonsági megoldásai és dinamizmusa is meggyőző.

A VADONATÚJ KIA RIO MINDEN RÉSZLETÉBEN ELŐRE MUTAT

A KÜLSŐ DESIGN DINAMIKUSABB, MINT VALAHAkia pms 2016 yb small 2

A vadonatúj Kia Rio megjelenése dinamizmust sugároz. A fényszórók és a hűtőrács vagány megjelenést biztosítanak, oldalról pedig a meghosszabbított motorháztető mellett az ajtókon is végigfutó vonalak nyújtják az autó alakját. A C-oszlopok stabilitást reprezentálnak, míg a határozott vonalak, a sima felületek és a sportos kontúrok együttese a vezetés élményét jelképezik. 

kia pms 2016 yb small 3TOVÁBBFEJLESZTETT BELTÉR - MÉG TÖBB HELY, MÉG TÖBB KÉNYELEM ÉS HASZNOS CSATLAKOZÓK

Az új Kia Rio kategóriájának legtágasabb belső terét nyújtja, és olyan fejlett technológiákkal van felszerelve, mint a kulcsnélküli nyitás és indítás, a fűtött ülések és kormány, az esőérzékelő ablaktörlők és az automata fényszórók. A legújabb 7"-os, érintőképernyős navigációs rendszer (TomTom®) okostelefon előkészítéssel (Android Auto™ és Apple CarPlay™) pedig jobb, mint valaha.

kia pms 2016 yb small 1JAVÍTOTT BIZTONSÁG, NAGYOBB CSOMAGTÉR ÉS MAGÁVAL RAGADÓ VEZETHETŐSÉG

Az új Kia Rio fejlesztésekor mérnökeink a biztonságot helyezték előtérbe. Kategóriájában elsőként Autonóm vészfékrendszerrel (AEB) és Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel van felszerelve. A csomagtér 325 literes, és az osztottan dönthető hátsó üléseknek köszönhetően még nagyobb tér áll rendelkezésre. Az új karosszéria közvetlenebb kezelhetőséget és komfortos utazást tesz lehetővé.