• exm1_comfort_keyvisual.jpg
  • exm1_design_keyvisual.jpg
  • exm1_quality_intro.jpg
  • sorento_summer-edition_main_1920x1080.jpg

KIA SORENTO SUMMER EDITION FELSZERELTSÉG


AJÁNDÉK TECHNO CSOMAGGAL

KIVÁLÓ MINŐSÉG TECNO CSOMAGGALsorento summer edition ascc 1920x1080

Nyári akciónk keretében a modern és merészebb Kia Sorento most ajándék Techno csomaggal lehet az öné, így minden utazás során élvezheti az AEB (Autonóm vészfékrendszer gyalogos felismeréssel), az SPAS (Intelligens parkolást segítő rendszer), a 360°-os kamerarendszer, az adaptív tempomat, a 19” Könnyűfém keréktárcsa, és az első LED ködfényszóró nyújtotta kényelmet és biztonságot.

sorento summer edition aeb 1920x1080BIZTONSÁGOS VEZETÉS

A Kia Sorento Autonóm vészfékrendszere az első lökhárítón elhelyezett radarral és a szélvédőn található kamerával figyeli a potenciális veszélyeket, mint a gyalogosok vagy más járművek. Veszély esetén figyelmezteti Önt, és ha szükséges automatikus fékezésbe kezd, hogy segítsen elkerülni vagy enyhíteni az ütközést.

sorento summer edition spas 1920x1080CSÚCSTECHNOLÓGIA

Az Intelligens parkolást segítő rendszer a megfelelő helyre kormányozza autóját, akár a járdaszegéllyel párhuzamosan, akár hátrafelé 90°-os szögben szeretne leparkolni. A radarral működő adaptív tempomat a sebességét módosítva állandó követési távolságot tart a beállított sebességhatárig és a rendszer képes akár teljesen megállítani az autót. Az első jégkocka LED ködfényszórók pedig ködös időjárás esetén jobb láthatóságot biztosítanak.