DINAMIKUS ENERGIA AZ ÚJ DIZÁJNBAN

Negyedik generációjához érkezve a Kia Sportage-t merész, élenjáró dizájn jellemzi. Tervezői gondoskodtak róla, hogy minden szögből érezhető legyen az erő és a dinamizmus. A Sportage mérföldkő kategóriájában, magasra tette a lécet kifinomultság és modern esztétikum tekintetében, hiszen az újonnan elérhető funkciók igazi high-tech autóvá teszik kategóriájában. Az eddigi legbiztonságosabb Sportage megerősített karosszériával és számos új biztonsági funkcióval rendelkezik. Ilyen többek között a Holttérfigyelő, a Sávelhagyásfigyelő és az Automatikus Vészfékező. Teljesítmény tekintetében a Sportage kifinomultabb futóművet és rendkívüli irányíthatóságot biztosít.

A Sportage először érhető el ’GT Line’ felszereltséggel. Ezzel a lehetőséggel megmarad a normál Sportage sokoldalúsága, de még inkább kedvére tesz azoknak, akik sportosabb megjelenésre és vezetési élményre vágynak.

kia iaa 2015 ql small 2 2

KÜLSŐ DIZÁJN: ERŐS ÉS SZÉP

Köszönhetően a sportosabb, íves profilnak, a könnyed kialakításnak, a vaskosabb kerékjárati íveknek és a karakteres vonalaknak az Kia Sportage megjelenése még dinamikusabb. Az autó hátulján lévő vízszintes vonalak és a karosszéria kialakítása hangsúlyozza az autó formáját és még masszívabb megjelenést biztosít a kompakt SUV-nak. A technológiai megoldások még az új generációs Sportage külsején is mutatkoznak – ilyen például a Smart Power Tailgate, amely segítségével teli kézzel is hozzáfér a csomagtartóhoz. A végeredmény egy olyan külső dizájn, amely tagadhatatlanul a Kiára jellemző.

kia iaa 2015 ql small 3 2


ÚJ UTASTÉR: JOBB MINŐSÉG, TÖBB HELY, NAGYOBB KÉNYELEM

A Sportage megújult belső tere az egyszerűségre, a koherens dizájnra és a modern stílusra helyezi a hangsúlyt. A puha tapintású felületek, kárpitok, bőrök, varrások kialakítása lenyűgözően fényűző környezetet teremtenek. Mind a sofőr, mind az utasok tágas belső térben utazhatnak, melyet emelt üléskomforttal láttunk el. A műszerfal széles és sofőr orientált, ráadásul a vízszintes vonalak méginkább növelik a térhatást és a sportosság érzetét. Szintén az utastér minőségét emelik azok a törekvések, amelyeket a hangszigetelésért tettünk: szignifikánsan csökkentsük a külső zajokat az utastérben.

kia iaa 2015 ql small 3 3


KAPCSOLÓDÁS: SEGÍTSÉG, AMIRE SZÜKSÉGE LEHET

A Sportage új navigációs rendszere a Kia csatlakozási lehetőségeivel és a TomTom Live Services funkcióival szereltük fel, így még pontossabb és megbízhatóbb navigációt alkotva. A Kia csatlakozási szolgáltatások valósidejű forgalominformációkkal, időjáráselőrejelzéssel, helyi keresési funkciókkal és traffipax figyelmeztetésekkel látja el a sofőrt. Mobil készüléke számára vezetéknélküli töltési lehetőséget biztosítottunk, a rendszer pedig még a töltési állapotot is megjeleníti a műszerfalon.

 

kia iaa 2015 ql large

 

sportage2016-0001
sportage2016-0002
sportage2016-0003
sportage2016-0004
sportage2016-0005
sportage2016-0006
sportage2016-0007
sportage2016-0008