Mercedes me Adapter

A Mercedes me Adapterrel* profitálhat a Mercedes-Benz konnektivitási megoldásaiból.1 230x230
A Mercedes me Adapter teljesen új élménnyé varázsolja a párbeszédet Ön és a gépkocsija között. A gépkocsijába beszerelt Mercedes me Adapeter és adatkapcsolattal rendelkező okostelefonja segítségével automatikusan tárolhatja a megtett utakat és a tankolásait, könnyen és gyorsan megtalálhatja leparkolt autóját, továbbá mindig szemmel tarthatja gépkocsijával kapcsolatos aktuális és fontos információkat, mint pl. a kilométeróra állását és az üzemanyagszintet!

Mindezt a Mercedes me Adapter alkalmazás segítségével bármikor kényelmesen elvégezheti, sőt, az alkalmazáson keresztül elérhetők az egyéni Karbantartás-menedzsment előnyei. Az okostelefon alkalmazás segít Önnek és preferált márkaszervizének esetleges szervizlátogatásai alkalmával személyre szabott ajánlatokat előkészítésében is. Használatával meghibásodás vagy baleset esetén gyors és hatékony segítséget kaphat a megfelelő ellenőrző listáknak és az Ügyfélszolgálattal való közvetlen kapcsolatnak köszönhetően, valamint a gépkocsiadatok és az Ön pillanatnyi helyzetének megküldésével (utóbbi okostelefon-beállításaitól függ). Egyidejűleg hozzáférést kap számos ajánlathoz, szolgáltatáshoz és információhoz is a Mercedes me világából.

Kompatibilis Mercedes-Benz modellcsaládokconnectivity adapter
A Mercedes me Adapter részben a 2002-es gyártási évtől sok Mercedes-Benz modellbe beépíthető. A kompatibilis modellek és modellcsaládok a következő táblázatban találhatók.

A Mercedes me Adaptert díjmentesen beszereljük a hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizekben.

 

me tablazat

 


A konnektivitás élménye.

Vigye haza most a jövőt:
a Mercedes me Adapterrel profitálhat a Mercedes-Benz konnektivitási megoldásaiból. A kulcs egy összekapcsolt világhoz.

Készen áll a jövőre? Szálljon be még ma, és vegye át a Mercedes me Adaptert!

Csak Mercedes-Benz szervizpartnerénél. Számos Mercedes-Benz típushoz, a 2002-es gyártási évtől.

 Mercedes me Adapter Típus a class b class c class e class nő 1200x480

app store google play

Ellenőrizze, hogy be lehet-e építeni gépkocsijába az Adaptert! - >