A minőségből sosem engedünk. A kamatból igen.549 230x100

2016 júliusától* bármilyen új Mercedes-Benz személygépkocsi vásárlása esetén, mind a nyílt, mind a zárt végű pénzügyi lízing kamata 5,49% 36-84 hónapos futamidő esetén. Bővebb információért érdeklődjön Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

Számolja ki havi díját Lízingdíj kalkulátorunkkal

* Az ajánlat 2016. december 31-ig vagy visszavonásig érvényes. A Mercedes-Benz Financial Services pénzügyi szolgáltatója a Budapest Autófinanszírozási Zrt. (1138. Budapest, Váci út 193., Eng. sz.: ÁPTF 281/1977). Jelen finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: fogyasztónak nem minősülő magányszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások.

Az ajánlat minden új Mercedes-Benz és smart személygépkocsi vásárlásához igénybe vett, a Budapest Autófinanszírozási Zrt.-vel kötött forintalapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású, nyílt, vagy zárt végű pénzügyi lízingszerződés esetén, legalább 20% önerő megfizetése mellett, 24-84 hónapos futamidőre érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64§-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza, a teljesség igénye nélkül. A Budapest Autó a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Fogyasztónak minősülő ügyfelek a Mercedes-Benz márkakereskedésekben kaphatnak finanszírozási tájékoztatást.