Javíttassa járművét 10-15% kedvezménnyel 3 évig*!

Válassza a Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészeket!

Ahhoz, hogy Mercedes-Benz autója folyamatosan a vásárláskor tapasztalt, megbízható színvona-lon teljesítsen, időnként szervizeltetnie szükséges. Engedje meg, hogy ezért felhívjuk figyelmét legújabb ajánlatunkra, a Compact-3 karbantartási csomagra, amely akár 3 éven keresztül vagy 80 000 km-ig segíthet szakszerűen megőrizni személygépkocsija prémium minőségét. Amennyi-ben Mercedes-Benz személyautójának Integrált Szervicsomag (ISP) szolgáltatása a közeljövőben jár le, a Compact-3 kiváló lehetőség a hosszabbításra. Ráadásul hűségét most díjazzuk is!

Amennyiben megvásárolja Compact-3 karbantartási csomagunkat, a csomag érvényességi ideje alatt 10-15% kedvezményben** részesül Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek árából, műhelyben történő beépítés esetén.

A COMPACT-3 CSOMAG ELŐNYEI:

 • Vezetett szervizfüzet
  Ha egyszer szeretne megválni autójától, a dokumentált, Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben elvégzett karbantartásoknak köszönhetően könnyebben és magasabb áron adhatja el.
 • Eladáskor továbbadható
  A szolgáltatás a járműhöz tartozik, így ha eladná autóját, az új tulajdonos változatlan feltételek-kel veheti igénybe a szolgáltatásokat, mely az eladásnál értéknövelő tényezőként jelentkezik.
 • Országszerte igénybe vehető
  A karbantartásokat bármelyik magyarországi Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszer- vizben elvégeztetheti.
 • Mercedes-Benz Mobilo
  Tovább élvezheti a mobilitás szolgáltatás előnye-it egy esetleges meghibásodás, balszerencse, rongálás vagy baleset esetén, folyamatos márkaszervizben végzett karbantartás mellett.
 • Átrozsdásodás elleni garancia
  Az átrozsdásodás elleni garancia folyamatos, Mercedes-Benz szervizben végzett karbantar-tás esetén a következő karbantartás esedékes-ségéig meghosszabbodik max. 30 évig.

 

 * A szerződés megkötése utáni 3 egymást követő karbantartás idejére, de max. 3 évig vagy 80 000 km-ig. Amennyiben az első for-galomba helyezéshez képest Ön a szerződést az autó 4 éves kora után köti meg (ISP-s autók esetében közvetlen az ISP lejárata után) a szerződéshez 10% alkatrészkedvezmény jár. Az autó 8 éves kora után megkötött szerződés 15%-os alkatrészkedvezményt biztosít. ** A kedvezmény minden Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészre vonatkozik, kivéve komplett motor, bázismotor, fűzött blokk, komplett váltó, ajándéktárgy, tartozék, Mercedes-Benz olajok BGA_ ES2 cikkszám végződéssel.