Óvja Önt. És a környezetet. Az új B-osztály 250 e.

Tapasztalja meg, milyen üzemanyagtartály nélkül autózni: az új B-osztály teljesen elektromos változatával, a B 250 e modellel például 100%-ban lokálisan kibocsátásmentesen közlekedhet - mindezt akár 200 km-en keresztül.

Megszokta és megszerette mindazt a kényelmet és biztonságot, amelyet a csúcskategóriájú Mercedes-Benz B-osztály kínál? Próbálja ki az új, teljesen elektromos B 250 e modellt is, amely nem csak a fogyasztás terén teljesít kiválóan, de közben a márkától megszokott minőségről sem kell lemondania. A B 250 e a városi környezetben van igazán elemében: forgatónyomatéka már álló helyzetből maximális, nincsen helyi károsanyag-kibocsátása, és szinte hangtalanul közlekedik.
Éljen át egy új típusú vezetési élményt, teljesen kompromisszummentesen!

A B 250 e ráadásul most különösen jó választás, hiszen 2016 őszétől új, tisztán elektromos hajtású személygépjárművek vásárlása esetén jelentős állami támogatás jár. A térítés a bruttó 15 millió forintos vételárat el nem érő gépkocsik árának 21%-át fedezi, legfeljebb 1,5 millió forintos összeghatárig.*

Ingyenes parkolás
A zöld rendszámos elektromos és hibrid autók Budapest teljes területén ingyenesen parkolnak.


Biztonságos, gyors és kényelmes töltés
Biztonságos, gyors és kényelmes töltés, amely akár az éjszaka során is végezhető, bármely hagyományos csatlakozóaljzatra csatlakoztatva. Még gyorsabban tölthetők fel az elektromos járművek a Mercedes-Benz Wallbox — egy otthoni használatra szánt gyorstöltő állomás — segítségével. Természetesen használhatja a nyilvános töltőállomások egyikét is, például azokat, amelyek a többszintes parkolóházakban vagy a “P+R” parkolóknál találhatók.


Okos megoldások
A Charge&Pay alkalmazás használatával megtalálhatja a legközelebbi töltőállomást, és okostelefonjáról a töltést is elindíthatja. A fizetés kívánságra, szintén lebonyolítható útközben — rendkívül egyszerűen, és mindenekelőtt biztonságosan, a PayPalon keresztül.


Alacsonyabb szervizköltség
Aki elektromos autót vásárol, jelentősen alacsonyabb szervizköltségekre számíthat, mint a benzines vagy dízelmotoros gépkocsik tulajdonosai.


Igazolt fenntarthatóság: környezetvédelmi tanúsítvány
A világ első, az ISO 14062 szerint tanúsított autógyártójaként gépkocsijaink teljes életciklusán keresztül elemezzük és dokumentáljuk azok hatását a környezetre. Ez az Ön számára is kézzelfoghatóan biztosítja törekvéseink objektív mérését.

További információk és a pályázati kiírás elérhető az alábbi weboldalakon:

www.e-mobi.hu
www.kormany.hu
Részletes információk az elektromos B-osztályról

 

* Az információ tájékoztató jellegű, az esetleges jövőbeni változásokért felelősséget nem vállalunk.