Professzionális megoldás minden helyzetre. Vito PRO Base 109 CDI.

A Mercedes-Benz egyet jelent a minőséggel - a személy- és teherszállítás terén egyaránt. Most itt a lehetőség, hogy olyan járművet válasszon, amely segítségével könnyedén megvalósíthatja üzleti céljait! A Vito PRO Base nem csak egy haszongépjármű, de nagy teherbírású „üzlettárs” is egyben:

Vito PRO Base 109 CDI A1 Van már nettó 4 989 000 Ft-tól*

A maximum 3 üléssel** ellátott zárt áruszállítót 88 lóerős Euro VI motorral szereltük, amely Common-Rail közvetlen befecskendezéssel és turbófeltöltővel biztosítja az alapot a Vito gazdaságos és hosszú távú üzemeléséhez. A Vitoval nem csak egy jól kezelhető autóval lesz gazdagabb, hanem igényei szerint számos innovatív biztonsági és asszisztensrendszerrel is - mint például az ATTENTION ASSIST éberségfigyelő**, az oldalszél-asszisztens** vagy az aktív parkolóasszisztens** - amelyek gondoskodnak arról, hogy mind Ön, mind szállítmánya gyorsan és épségben célba érjen.

További részletekért forduljon bizalommal márkaképviseleteinkhez!


*Az ajánlat a 2017. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Vito „PRO Base” 109 CDI A1 Van esetén. A hirdetésben szereplő nettó 4 989 000 Ft, azaz bruttó 6 336 030 Ft indulóár a Vito „PRO Base” 109 CDI A1 Van változatára vonatkozik.

Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

Vito PRO Base kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,2 l/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 162 g/km.

** Extrafelszereltség.