Az automobil feltalálójaként és vezető prémium autógyártóként a Mercedes-Benz számos kiemelt fókuszponttal rendelkezik. Több, mint hét évtizede mutatunk példát az egész autóipar számára innovációban, hatékonyságban és a biztonságos közlekedés terén.

Ezen fejlesztések és mérnöki innovációk felhasználásával segítjük elő, hogy a járművezetők munkaeszközükből a lehető legtöbbet hozzák ki mind teljesítmény, mind hatékonyság, mind biztonság terén, ezzel teremtve sikerességet és gördülékeny működést garantáló környezetet vállalkozásuk számára.

Sprinter, Vito és Citan modelljeink a Mercedes-Benz jövőbe mutató technológiai innovációit vállalatának szolgálatába állítják, hogy a mindennapok során is rendelkezhessen a legnagyobb teljesítmény, a magasfokú hatékonyság és a kiemelkedő biztonság nyújtotta előnyökkel. Szem előtt tartva vállalatuk sofőrjeinek kényelmét modelljeink kialakítása képes biztosítani a leginkább ideális munkavégzési körülményeket. A Sprinter, Vito és Citan járművek mind külsőleg, mind belsőleg a lehető legmagasabb színvonalat képviselik, ezáltal formálva át vállalkozásuk mindennapjait egy kényelmesebb, produktívabb és hatékonyabb munkaeszköz rendelkezésre állásával.

Amennyiben felkeltette érdeklődését programunk, és szívesen megosztaná velünk a jármű használatával kapcsolatos tapasztalatait, érdeklődjön Márkakereskedőjénél a Business Driver program részleteiről!