Mercedes-Benz SUV modellek már 7 999 000 Ft-tól

A legjobbat hozzák ki minden terepből.

A „G“ egyet jelent a „terepjáró“-val. A Mercedes-Benznél így van ez a G-osztály születése óta. Kompromisszumot nem ismerően halad előre már több mint 35 éve, távol a járt utaktól. Génjei ma már a Mercedes-Benz minden SUV modelljében megtalálhatók. Közös céljuk, hogy minden terepet tökéletesen uraljanak.  

Mostantól ez még egyértelműbben látható. Mivel ezentúl a „G“-gént a nevükben is hordozzák – a GLA-tól a GLE Coupén át, egészen a G-osztályig. 

Ismerje meg Ön is a különleges terepjáró-élményt!

 

gla180

 

GLA 180 modell már 7.999.000 Ft-ért

A kategória legsportosabb terepese.

Kalandvágy tekintetében az új GLA egy igazi terepjáró. Másképpen: a dinamikusan futó vonalak az előrehaladás vágyát fejezik ki, majdnem, mint egy sportkupé esetében. Nézzen és ámuljon: az új GLA nem skatulyázható be, és ezért passzol tökéletesen az Ön életébe.

Részletek 

Kérjen ajánlatot!

 

 

glc web

 

GLC 220d 4M modell már 12.999.000 Ft-ért

Minden életmódhoz illeszkedik.

Ha egy SUV és az érzéki tisztaság egyesül, ami létrejön: az új GLC. Egy gépkocsi, karakteres és lendületes felületekkel. Megbízható és kifinomult kísérő az élet minden területén: időtlen, modern, progresszív. És mindig magabiztosan kész a sportos fellépésekre.

Részletek

Kérjen ajánlatot!

 

 

 

gle web

 

GLE 250d 4M modell már 14.490.000 Ft-ért

Lélegezze be a szabadságot – sugározzon természetességet!

Az új GLE kifinomult nyugalommal mesél az izgalmas csúcspontokról, engedi szabadon lélegezni és magával ragadóan sugároz egy meggyőző élményt: a természetességet. Design-koncepciója a járművet egyedülállóan dinamikus, határozott és domináns gépkocsivá teszi.

Részletek

Kérjen ajánlatot!