Műhely szombat - tavaszi készenlét, most szombaton is

 

 

7312 Szervizakcio EDM U03 B012 002

Kedves Partnerünk!

Végre beköszöntött a jó idő, itt az ideje lecserélni a téli gumikat az időjárási viszonyoknak megfelelő nyári gumikra.

Szervizeinkben szakképzett kollégák várják Önt és autóját, hogy erre mielőbb sor kerülhessen. Számunkra kiemelten fontos ügyfeleink ideje, kényelme és prémium szintű kiszolgálása, ugyanakkor a visszajelzések szerint sokak számára a hétköznapi szervizidőpontok nem megfelelőek. Ezért a JP Auto márkaszervizeknél most extra Műhely Szombattal állunk rendelkezésre, hogy még gördülékenyebbé tegyük a tavaszi gumicserét.

Foglaljon időpontot április 7-ére vagy 14-ére erre a linkre kattintva, mert most ezeken a szombatokon is várjuk Önt 8:00 – 14:00 között.

Igény esetén - előzetes egyeztetés után - a gumicserén kívül elvégezzük járműve tavaszi átvizsgálását, melyet áprilisban kedvezményesen 5000 Ft-ért kínálunk Önnek.

Rövid várakozása alatt finom falatokkal, frissítőkkel és kiegészítő programokkal gondoskodunk arról, hogy a karbantartásra fordított percek az Ön és családja számára egyaránt kellemesen teljenek.

A helyszínen kipróbálhatja a legújabb Mercedes-Benz járműveket is, illetve időpontot foglalhat későbbi tesztvezetésre.

Kérésre megmutatjuk, hogyan kommunikálhat Mercedes-Benz járművével okostelefonon keresztül. Amennyiben autója nem rendelkezik gyárilag beépített kommunikációs modullal, de kompatibilis azzal, a Műhely Szombaton kérésére ingyenesen beszereljük járművébe a Mercedes me Adaptert, melynek segítségével távolról is összekapcsolódhat autójával.
Részletek: www.mercedes-benz.hu/adapter

Üdvözlettel:
JP Auto