• SWIFT1
  • SWIFT2
  • SWIFT3
  • SWIFT4
  • SWIFT5

2013. július 24.-től elérhető és rendelhető a megújult Swift modell.

Az 5 csillagos vezetési élmény megmaradt: a Swift átfogó biztonsági és védelmi arzenáljának köszönhetően Ön mindig magabiztosan és nyugodtan autózhat.

Az aktív biztonsági berendezések, mint például az ESP® segítenek elkerülni a bajt, míg a rendkívül biztonságos utas kabin, a légzsákok és más passzív biztonsági eszközök mindig készen állnak, hogy mérsékeljék az ütközés hatását. Még a formaterv is azt a célt szolgálja, hogy egy esetleges gázolás során megóvja a gyalogosok testi épségét.

A 1,2-es benzinmotor egyszerre pörgős és környezetbarát, miközben a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás rendkívül alacsony. A Swift bebizonyítja, hogy egy kisméretű és takarékos autó is nyújthat sportos vezetési élményt.

Továbbra is elérhető a sok-sok extra, amivel a magasabb felszereltségű modellek kényeztetik az embert: a GS-ben széria a nyomógombos indítás, a bluetooth rendszer és az USB port, az automata légkondicionáló, a tengelyirányban is állítható kormány, a tempomat, a fűtött első ülések és a 16"-os alufelnik.

A GS felszereltségnél újdonság a LED nappali fény és a tükörbe épített index, a GLX felszereltségnél pedig az ezüst ködlámpa keret.

Az újdonságok sorát gyarapítja az újratervezett első lökhárító és hűtőrács, a színpaletta pedig a következő színekkel egészült ki: azúrkék metál és ragyogó napsárga.

Tárja ki a Swift ajtaját, és azonnal látni fogja, hogy az utastér ugyanolyan stílusos, mint az autó maga, erről az új fekete tónusú műszerfal és az új típusú kárpit is gondoskodik.

A Swift vezetője körül minden részletet úgy terveztük meg, hogy az autózás még egyszerűbb és élvezetesebb legyen.

További információk: www.suzuki.hu