Cégünkről Autóbérlés Műszaki vizsga Akciók Karrier +36 1 999 0228
Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk
 • ExtendPlus - 3 év garancia kilométerkorlátozás nélkül
  2018. SZEPTEMBER 18.

  ExtendPlus - 3 év garancia kilométerkorlátozás nélkül

  Egy Mercedes-Benz transzporter vásárlásánál biztos lehet benne, hogy választásával a legjobb döntést hozta meg. A fejlesztés és a gyártás magas szintű standardjai által Ön sokáig örömét leli majd járművében. Még több biztonságot nyújt ehhez az ExtendPlus.

  A Mercedes-Benz új, kiterjesztett garanciája most a 2 év gyári garancián túl további 1 év védelemben részesíti transzporterét, kilométerkorlátozás nélkül. Önnek nincs más dolga, mint a gondtalan vezetésre koncentrálni, a többit Mercedes-Benz Partnere megoldja Ön helyett. Így mindig a legnagyobb biztonságban lesz, mindegy, hogy éppen merre jár.
  Az ExtendPlus előnyei:

  • 2 év gyári garancia + 1 év extra garancia
  • Egyszerű lebonyolítás
  • Ügyfélszolgálat magyarul is elérhető, a hét minden napján, 24 órában
  • Európai lefedettségű szerviz-hálózat
  • Járműhöz kötött garanciális védelem, mely a jármű eladása esetén is megmarad
  • Európán belül érvényes**

  * A kiterjesztett garancia 2012. szeptember 1. után legyártott és 2012. szeptember 1. után forgalomba helyezett haszongépjárművek esetén érvényes. A Sprinter és Vito modellek esetében a vételár magában foglalja a kiterjesztett garanciát. Citan esetén a garancia felár ellenében, opcionálisan megrendelhető. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. További részletekről és feltételekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben.

  ** A garancia a Felhatalmazott Mercedes-Benz Márkakereskedések által az európai kontinens országain belül értékesített járművekre vonatkozik. Amennyiben a jármű ideiglenesen az európai kontinens területén kívül eső országban tartózkodik, a garancia ott is érvényes. (kivéve Törökország, Oroszország és Belorusszia)

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: