Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk
 • Kia Ceed Premium Value Programban
  2018. DECEMBER 28.

  Kia Ceed Premium Value Programban

  A Ceed különleges helyet foglal el a Kia kínálatában: az ügyfelek szerint ez az egyik legdinamikusabb és legsportosabban vezethető modell, ugyanakkor az egyik legmegbízhatóbb, legpraktikusabb és leginkább felismerhető is. A GT és GT Line verziók érkezésével kibővített kínálat révén a Kia alsó-középkategóriás ferdehátúja a márka "középpontját" testesíti meg.

  Beérett dinamizmus - új formanyelv

  Az új Kia Ceed formaterve a márka európai dizájn központjában, Frankfurtban készült Gregory Guillaume európai formatervezési igazgató, valamint Peter Schreyer formatervezésért felelős alelnök és vezető formatervező irányítása alatt. A Stinger sportos, érzelmekkel telített dizájnját megöröklő új Ceed elődjénél is magabiztosabb megjelenést közvetít, amely egyszerre érzelmekkel teli és pontosan kivitelezett.

  A második generációs modellnél szélesebb és alacsonyabb, nagyobb hátsó túlnyúlású új Ceed hátratolt utasfülkéje érettebbé, sportosabbá teszi az autó sziluettjét. Az előd lekerekített éleit egyenes vonalak váltják fel, az orr még szélesebb"tigrisorr" hűtőmaszkot és alsó légbeömlő nyílást kap, a homlokzatot precízen megrajzolt, lineáris idomok keretezik. Az újonc alapkivitelben megkapja a LED-es"jégkocka" nappali fényeket, amelyek eddig a GT és GT-Line sajátjai voltak. Oldalról nézve az éles, egyenes vonalak optikailag meghosszabbítják a motorházfedelet, egyben azt a hatást keltik, mintha az autó egyenesebben, függőlegesebben állna. Az érettség és erő demonstrációjaként a vállvonal az eddiginél vízszintesebben fut végig. Az új modellen is megjelenik az a széles C-oszlop, amely az elmúlt években a Kia védjegyévé vált, és amely még inkább kihangsúlyozza a hátratolt utastér hatását. Nem mellékesen ez a megoldás kecses, félhold-szerű formát kölcsönöz a felső ablakívnek. Hátul új LED-es nappali helyzetjelzők teszik kiválóan láthatóvá - és azonnal felismerhetővé - a Ceed-et. A karosszéria egyenes vonalaival és a hátsó ajtó tetején elhelyezett diszkrét légterelővel a Ceed összességében stabilabb kiállást mutat.

  Kia Ceed premium Value programban


  Szeretné meghosszabbítani új autója élettartamát? Ne hagyjon ki egyetlen időszakos karbantartást sem! Új generációs Kia Ceed vásárlása esetén, márkaszervizeinkben 4 éven át térítésmentesen végezzük el a szükséges folyadék- és szűrőcseréket, sőt, a szolgáltatás magában foglalja autója teljes körű átvizsgálását is.


  További információkért keresse fel márkakereskedéseink egyikét, vagy kérjen ajánlatot online!

  *A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% és maximum 50% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 48 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 5,5%-tól! A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon márkakereskedéseinkhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: