Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk

Akciók

 • Családban marad - hétszemélyes modellek nagycsaládos állami támogatással
  2019. OKTÓBER 14.

  Családban marad - hétszemélyes modellek nagycsaládos állami támogatással

  Sokan találkozunk a dilemmával: hogyan fogunk kényelmesen elférni az autóban, ha tovább bővül a család? A V-osztály és a Vito Tourer esetében ez nem kérdés, hanem egyértelmű válasz: minden eddiginél kényelmesebben, de továbbra is a lehető legbiztonságosabban – hiszen a család az első.
 • Kia téli szerelt kerék ajánlatok a JP Auto-tól
  2019. SZEPTEMBER 20.

  Kia téli szerelt kerék ajánlatok a JP Auto-tól

  Készüljön fel időben a szezonra és vásárolja meg nálunk a téli gumijait. 
 • Mercedes-Benz téli szerelt kerék ajánlat
  2019. SZEPTEMBER 17.

  Mercedes-Benz téli szerelt kerék ajánlat

  A hőmérséklet fokozatosan csökken, és hamarosan beköszönt a tél, elengedhetetlen autója felkészítése a hideg időjárásra. Ahhoz, hogy a megváltozott közlekedési viszonyok mellett is ideális futással és rövid féktávval érje el céljait, autóján lévő téli abroncsánál fontos a megfelelő profilmélység, az optimális illeszkedés, a tökéletes anyagminőség. Mercedes-Benz eredeti szerelt téli kerekekkel a jeges és havas úton is biztonságban van.
 • C-osztály Limited Edition modellek
  2019. SZEPTEMBER 02.

  C-osztály Limited Edition modellek

  Kivételes. Sokoldalú. C-osztály. A C 160 FL Limited Edition modell fekete és fehér színben már A Mercedes-Benz C-osztály Limuzin figyelemreméltó tulajdonságokkal rendelkezik. A magasszintű kényelem, a csúcskategóriás kivitelezés és a műszaki újítások a modell természetes velejárói.
 • Az új EQC
  2019. AUGUSZTUS 26.

  Az új EQC

  Az elektromos autók között már van egy Mercedes. Minden az új EQC mellett szól. Döbbenetes hatótávolságával, átfogó töltési infrastruktúrájával és a legmagasabb biztonsági színvonalával az EQC az elektromos autózás érdekesen új érzését adja nekünk.