Szerviz bejelentkezés Tesztvezetés Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Üzenjen nekünk

Flottakezelés (tartós bérlet)

Flottakezelés

(tartós bérlet)

A gépjármű használati szokások utóbbi években tapasztalt átalakulását megfigyelve tény, hogy a korábban meghatározó mértéket jelentő magánszemélyként járművet vásárlók helyét a céges vevők vették át, amellyel párhuzamosan megváltoztak a beszerzési szokások is. A gépkocsi használat emocionális vonatkozásai mellett egyre nagyobb hangsúllyal jelentkezik a gazdaságosság kérdése, ezért az üzleti felhasználók járművásárlás helyett egyre inkább üzleti megoldások beszerzésében érdekeltek, így a jármű beszerzési árának csökkentése helyett mind nagyobb szerepet kapnak a használati költségek optimalizálására nyújtott szolgáltatások.


Flotta üzemeltetés

A Jász-Plasztik Rent Kft. ezekre a piaci trendekre reagálva létrehozott vállalkozás, amely a Jász-Plasztik cégcsoport vertikumába integrálva folytat gépjármű flotta üzemeltetési tevékenységet, meghatározóan Mercedes-Benz gyártmányú gépkocsik hosszú távú (6-48 hónap) bérbeadásával. A tevékenység szervesen illeszkedik a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. által folytatott forgalmazói és javítói feladatokhoz.

További információkért kérjük, keresse munkatársunkat a +36 20-849 6949 telefonszámon, vagy a jprent@jpauto.hu -mail címen.