Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk

Alkatrész értékesítés


alkatrész értékesítés

Veszprém
Elérhetőségeink

8200 Veszprém, Gladsaxe u. 1.
​ +36 88 591 190
 E-mail

Nyitva tartás

H-P: 8.00-17.00-ig
​A raktár szombaton ZÁRVA!A 8-as főút Veszprémet elkerülő szakaszának felújítása miatt 2020. szeptember 14-től forgalmi rend változás lépett életbe a veszprémi körgyűrű és az Almádi úti kereszteződésben. 

Telephelyünk az alábbi útvonalakon közelíthető meg:

 Balatonalmádi irányából az Almádi úton tovább kell haladni a “behajtani tilos” és a “zsákutca” tábla után (célforgalom), és a szokott úton be lehet hajtani a kereskedésbe.

 A 8-as út felől követni kell a Balatonalmádi elterelő sárga táblákat. A balatonfüredi kereszteződésben Balatonfüred irányába kell fordulni, utána az első lámpás kereszteződésnél pedig balra, majd követni kell a terelő út sárga jelzéseit (Penny Market raktár melletti út). Végül Veszprém felé balra fordulva jutunk el az Almádi útra, ahol tovább kell haladni a “behajtani tilos” és a “zsákutca” tábla után (célforgalom), és a szokott úton be lehet hajtani a kereskedésbe.

A felújítás ideje alatt szalonunk és szervizünk a megszokott nyitvatartási rend szerint működik!

Az alábbi térképen látható, hogy veszprémi márkakereskedésünk és szervizünk milyen irányból, mely utakon közelíthető meg a munkálatok ideje alatt.Munkatársaink

Mátyás Attila
raktárvezető
Mohos Zoltán
alkatrész értékesítő