Szerviz bejelentkezés Tesztvezetés Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Üzenjen nekünk

Adatkezelés


Adatkezelési tájékoztató


Nagyra értékeljük érdeklődését cégünk és weboldalunk iránt. Nagyon fontos számunkra az Ön személyes adatainak védelme. Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önt a személyes adatainak kezeléséről.


Adatvédelmi tisztviselő:

Nagy Róbert
5100 Jászberény, Jákóhalmi út 42.
E-mail: adatvedelem@jpauto.hu


Köszönjük bizalmát!


Hozzájáruló nyilatkozat hírlevelek küldéséhez

Megnevezés
Alulírott (továbbiakban: „Érintett”) a jelen nyilatkozat előtt a weboldalról letöltött Adatkezelési Tájékoztató elolvasása és megértése után jelen hozzájáruló nyilatkozat űrlap elküldésével kijelentem, hogy egyértelmű és részletes, előzetes tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. az általam megadott, alább megjelölt személyes adataimat közvetlen üzletszerzési (direkt marketing) célú tevékenység folytatása, így különösen reklámok, termékismertetők, rendezvényekről, akciókról, promóciókról és egyéb kapcsolódó információkról szóló tájékoztatók Érintett részére hírlevelek útján történő megküldése céljából, a hozzájárulásom visszavonásának időpontjáig kezelje.
*
Megnevezés
Válasszon, melyik hírlevélre szeretne feliratkozni
A kezelt személyes adatok köre: *
A kezelt személyes adatok köre:

Hozzájárulás
Az adatkezelés jogalapja: Az Érintett kifejezett hozzájárulása. Az adatkezelés célja: Közvetlen üzletszerzési (direkt marketing) célú tevékenység folytatása, így különösen reklámok, termékismertetők, rendezvényekről, akciókról, promóciókról és egyéb kapcsolódó információkról szóló tájékoztatók Érintett részére hírlevelek útján történő megküldése. Az adatok tárolásának időtartama: Az Érintett hozzájárulásának visszavonásáig. Az adatkezelésre vonatkozó bővebb információkat a csatolt Adatkezelési Tájékoztató tartalmazza.