Szerviz bejelentkezés Tesztvezetés Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Üzenjen nekünk

Cégünkről


Cégünkről


A JP Autónál minden nap arra törekszünk, hogy olyan magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleinknek, melyek minden igényt kielégítenek. A jól megszokott márkaélményt járműveink rendkívüli vezetési komfortjában, teljesítményében és biztonsági színvonalában is megtalálja.


A Jász-Plasztik Autócentrum Kft. története közel 30 éves. A cég 1996-ban kezdte meg a Mercedes-Benz márka képviseletét személy- és kishaszongépjárművek forgalmazásával.

  A JP Auto később kiszélesítette a kínálati palettát, és 2005-től már Kia személyautók árusításával is foglalkozunk.

  A 2013-as év újdonságaként elkezdtük a Suzuki modelljeinek értékesítését is, ezzel további bővülést eredményezve a cég életében.

  A folyamatos fejlődésnek köszönhetően a 2020-as évtől már a Mazda márka forgalmazásával is büszkélkedhetünk, ennek köszönhetően pedig tágítottuk portfóliónkat.


  HAT magyar városban ...

  Bemutatótermeink hat magyar városban találhatóak meg: Budapesten az M0 – M3 csomópontnál, Jászberényben, Nyíregyházán, VeszprémbenEgerben és Kecskeméten.


  Az ügyfelek Magyarország egyik legnagyobb személyautó és kishaszongépjármű készletéből válogathatnak a Jász-Plasztik Autócentrum Kft-nél. A JP Auto személyre szabott akciókkal, magas szintű felkészültséggel várja ügyfeleit, emellett kiszámítható feltételű és tervezhető költségű szervizelési szolgáltatásaival is támogatják. A 100%-os magyar tulajdonban lévő cég stabil hátteret és biztos jövőt kínál ügyfelei és munkatársai számára.

  Szolgáltatásaink

   Új Mercédes-Benz személy- és kishaszongépjárművek értékesítése, emellett új Kia, Suzuki és Mazda márkájú személyautók forgalmazása

   Mercedes-Benz, Kia, Suzuki és Mazda márkaszerviz összesen 6 magyar városban

  ​ Eredeti Mercedes-Benz, Kia, Suzuki és Mazda alkatrészek, tartozékok, ajándéktárgyak forgalmazása és értékesítése

   Garanciális ügyintézés

   Karosszéria javítás

   Műszaki vizsgáztatás minden járműkategóriában

   Előzetes gépjárműfenntartói vizsgálatok végzése

   Kötelező felelősségbiztosítás és CASCO szerződés közvetítése a vevő felé

   Hitel és finanszírozási szerződések közvetítése a vevő felé

   Használt gépjármű értékesítés

   Bizományos értékesítés

   Biztosítási ügyintézés, kárfelvétel

   Tesztvezetési lehetőség gépjármű vásárlás előtt