Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk
 • Az új EQC
  2020. JANUÁR 28.

  Az új EQC

  Az elektromos autók között van már egy Mercedes.

  Minden az új EQC mellett szól.

  Döbbenetes hatótávolságával, átfogó töltési infrastruktúrájával és a legmagasabb biztonsági színvonalával az EQC az elektromos autózás érdekesen új érzését adja nekünk.


  • 374 - 417 kilométer teljesen elektromos hajtással (WLTP)[1].
  • 40 perc töltési idő gyorstöltő állomáson*.
  • 0 gramm CO2-kibocsátás (kombinált).

  *Minimális töltési idő nyilvános DC-töltőállomáson {400 volt} tápfeszültséggel, {300 A} áramerősséggel 10-ről 80%-ra. Az értékek 23 °C-os akkumulátorindítási és környezeti hőmérsékletre vonatkoznak, új akkumulátorral, további mellékfogyasztók mint pl. ülésfűtés, kijelzők, klímaberendezés kizárva.

  MBUX multimédia-rendszer

  A jövő az elektromos hajtásé. És az emberi intuícióé.

  Ismerkedjen meg egy teljesen újszerű, élményszámba menő kezelési és kezelési koncepcióval, amelynek a természetes, intuitív beszédvezérlést, a tanulásra képes funkciókat és az érintésérzékeny felületeket tartalmazza! És mindehhez a rendkívül nagy felbontású Widescreen Cockpit adja meg a keretet.

  Hozzájárulásunk a fenntartható mobilitáshoz.

  Az új EQC hozzátartozik a modern, felelősségteljes életstílushoz. Szinte hangtalan működése a kívülállók számára is jótétemény. Lehetővé teszi a helyi károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedést, ezen túlmenően közel 100 részegysége megújuló nyersanyagokból készült.


  99 részegység 100%-ban fenntarthatóan gyártott.

  A külön az új EQC-hez kifejlesztett „Sunnyvale” üléshuzat például újrahasznosított műanyagból készül. Számos megújuló nyersanyag – mint kender, rostmályva, gyapjú, pamut, papír és természetes kaucsuk – van beépítve az EQC-be. Hiszen minden hozzájárulás számít.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: