Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk
 • Az új GLC és GLC Coupé
  2019. JÚNIUS 28.

  Az új GLC és GLC Coupé

  Erős egyéniség teljesen új vonásokkal. Egy lenyűgözően újszerű vezetőtér, még markánsabb SUV-design és a legkiválóbb menetkomfort várja.

  Már álló helyzetben tekintélyes.

  A hűtőrács még markánsabb, a krómelemek elegánsabbak, a fényszórók karcsúbbak. Így az új GLC frontrésze most még inkább kifejezésre juttatja az SUV-kre jellemző dominanciát és tekintélyes fellépést.

  Digitálisan is élen jár: az új műszerfal.

  Az érintőképernyő, az érintőpad és a kormánykerék 'Touch Control' gombjai egy teljesen újszerű kezelési módra adnak alkalmat. Az MBUX-rendszernek köszönhetően természetesen intuitív érintéssel, beszéddel és gesztusokkal.

  Komfort minden szinten – az AIR BODY CONTROL-lal.

  Az új GLC harmóniában van önmagával és az úttal. Az opcionálisan rendelhető AIR BODY CONTROL légrugózással szinte lebeg a gépkocsi az út felett, és megtalálja a legjobb egyensúlyt a stabilitás, a kényelem és a dinamika között.

  Szálljon be! Az új GLC-nek sok beszélnivalója van Önnel.

  Az autó kezelésének teljesen új módjáról, amely egyszerű és intuitív. Nem kell hozzá más, mint az Ön kézmozdulatai, érintése és szavai. Ez az MBUX, az új Mercedes-Benz User Experience rendszer.


  Több mint egy SUV. Több mint egy coupé. Több minden eddiginél.

  Az új GLC Coupé egy SUV és egy coupé legjobb tulajdonságait ötvözi magában, mégpedig eddig nem ismert sportos és modern stílussal.

  Maga a sportosság: az új frontrész.

  A gyémántmintázatú hűtőrács sportosabb hatású, a krómelemek elegánsabbak, a fényszórók még markánsabbak lettek. A lökhárítón látható markáns légbeömlők még erőteljesebbnek és tekintélyesebbnek mutatják a GLC Coupé frontrészét.

  Egy futómű, de mintha három lenne: DYNAMIC BODY CONTROL.

  Az opcionálisan rendelhető DYNAMIC BODY CONTROL futóművel gépkocsija csillapítását és ezzel együtt a menettulajdonságait is egyedi igényei szerint három fokozatban – rendkívül kényelmes, sportos vagy extra sportos – állíthatja be.

  Mert ma a kommunikáció jelent mindent.

  Az új GLC Coupé a Mercedes-Benz User Experience rendszer birtokában nemcsak az Ön nyelvén ért, de a digitális világ nyelvét is kiválóan beszéli. Ennek köszönhetően például okostelefonja tartalmait és funkcióit integrálhatja a GLC Coupéba, és azok lenyűgöző módon jelennek meg a Média Kijelzőn, ráadásul eddig ismeretlen módon, intuitíven kezelhetők.

  Minden méteren újat, minden pillantásra valami rendkívüli mutat.

  Az új GLC Coupé egyedülálló módon bűvöli el: minden eddiginél dinamikusabban és sportosabban.

  Ajánlatkérés

  Megnevezés *
  Megnevezés

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: