Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk
 • 2021. AUGUSZTUS 09.

  Egyedi Mercedes-Benz modell ajánlatok

  Ismerje meg az egyedi, kedvezményes árú változatos felszereltségű Mercedes-Benz modelljeinket. 

  A 160 

  Az A-osztály összes vonala egy irányt követ: az érzéki tisztaságot középpontba állító designfilozófiánkat. Felületei még letisztultabbak, részletei még határozottabbak. Igazán remekül néz ki! 

  A belső tere szinte körbeöleli az utasokat. A műszerfal, a középkonzol és az ajtóburkolatok egybefüggő, megszakítások nélküli környezetet alkotnak, és így kellemes wrap-around hatás jön létre. Ez ebben a kategóriában éppúgy egyedülálló, mint a díszítőelemek választéka és a mindennek a legjobb fényt adó Ambiente megvilágítás.

  Az akcióban részt vevő A 160 modell ára: 7.990.000 Ft* ( mely a regisztrációs adót már tartalmazza!)


  GLC 200 4M Mild hybrid drive

  Az új GLC az SUV-kre jellemző dominanciát sugározza magából. A modern luxus szimbóluma. Legkiemelkedőbb újszerű jellemzői elöl a szériakivitelhez tartozó LED High Performance fényszórók, hátul pedig az új kialakítású kipufogóvégek.

  A GLC MBUX rendszerrel.
  Az autó kezelésének teljesen új módja. Egyszerű és intuitív. Nem kell hozzá más, mint a szavai, érintései és kézmozdulatai. Ez az MBUX, az új Mercedes-Benz User Experience rendszer.

  Az akcióban részt vevő GLC 200 4M Mild hybrid drive modell ára: 13.990.000 Ft* ( mely a regisztrációs adót már tartalmazza!)


  EQA 250

  Az EQA a maga újszerű, markáns designelemeivel egy új, az elektromos autózást használó
  életmódot testesít meg. Az EQA komfortfelszereltségeivel és biztonsági rendszereivel megadjuk Önnek az elektromos autózás nagyszerű élményét.

  Az akcióban részt vevő EQA 250 modell ára: 16.873.000 Ft.*


  EQC 400 4MATIC

  Meglepően nagy hatótávolságával, intelligens töltéstechnológiájával és Mercedes-Benz vezetéstámogató asszisztensrendszereivel az EQC az elektromos autózás lenyűgözően újszerű élményét adja Önnek. 

  Az akcióban részt vevő EQC 400 4MATIC modell ára: 23.102.000 Ft.*

  *Az árak az alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Felár ellenében további extra felszereltség rendelhető. Az árak a 2021.09.30-ig megrendelt autókra érvényesek.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: