Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk
 • Családban marad - hétszemélyes modellek nagycsaládos állami támogatással
  2019. OKTÓBER 14.

  Családban marad - hétszemélyes modellek nagycsaládos állami támogatással

  Sokan találkozunk a dilemmával: hogyan fogunk kényelmesen elférni az autóban, ha tovább bővül a család? A V-osztály és a Vito Tourer esetében ez nem kérdés, hanem egyértelmű válasz: minden eddiginél kényelmesebben, de továbbra is a lehető legbiztonságosabban – hiszen a család az első.

  Most szeretnénk még könnyebbé tenni döntését: a nagycsaládosoknak járó, legfeljebb 2,5 millió forintos állami támogatás mellett további 10% kedvezményt adunk a V-osztály és Vito Tourer legalább 7 személyes kivitelű modelljeink listaárából.*


  Ismerje meg nagycsaládos modelljeinket!
  V-osztály

  Kezdjen új történetet és élvezzen családjával minden kilométert a V-osztályban! Kívülről nézve összetéveszthetetlen formavilága, beszállva pedig a modern belső kialakítás látványa fogja elkápráztatni. A minőségi anyagoknak és gondos feldolgozásuknak köszönhetően nemcsak látni, de megérinteni is jólesik ezt az utasteret, amelyben az olyan praktikus részletek, mint például az üléssínrendszer, amelyen hosszirányban eltolhatók az üléspadok és az ülések, vagy éppen a szemközti elrendezés, a legkülönfélébb családi kényelmi igényeket is könnyedén teljesítik.

  V-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 7,2-8,5 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 189-224 g/km (mért WLTP értékek). A kép csak illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy nyomdahibáért felelősséget nem vállalunk.


  Vito Tourer

  A Vito Tourer megkönnyíti mindennapjait és új távlatokat nyit szabadidejében. Tágas utasterében akár nyolc utas plusz a vezető foglalhat helyet, előre konfigurált üléselrendezése számos helykialakítási változatot biztosítva kitűnően hozzáigazítható az egyedi kényelmi igényekhez. Így útjain bőven elegendő lesz a hely az egész családnak és a barátoknak, de a háziállatoknak, a csomagoknak és akár a sportfelszerelésnek is.

  Vito Tourer kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,8-8,0 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 178-211 g/km (mért WLTP értékek). A kép csak illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy nyomdahibáért felelősséget nem vállalunk.

  *A Mercedes-Benz Hungária Kft. által nyújtott 10% kedvezmény előfeltétele az állami támogatásról szóló végleges döntés igazolása. Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza. A támogatásra való jogosultságot a Magyar Államkincstár állapítja meg, és folyósítja annak összegét a márkakereskedő részére. A Mercedes-Benz Hungária Kft. a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget.
  Az ajánlat a 2019. július 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig, de legkésőbb 2022. december 31-ig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Vito Tourer és V-osztály legalább 7 személyes kivitelek esetén. A hirdetésben szereplő kedvezmény a gépjármű mindenkori extrákkal növelt, regisztrációs adó nélküli listaárára vonatkozik, más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható.
  Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A részletekért keresse fel a hivatalos Mercedes-Benz márkakereskedéseket.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: