Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk
 • Karbantartási csomag
  2019. NOVEMBER 04.

  Karbantartási csomag

  Szeretné Mercedes-Benz személygépjárművét még hosszú éveken át kifogástalan állapotban használni? Gépkocsija átvételkor tapasztalt minőségének megőrzéséhez fontos a rendszeres és szakszerű karbantartás.

  Értékeljük a hűséget

  Ismerkedjen meg a Compact-3 karbantartási csomaggal[1], amely birtokában Mercedes-Benz személyautójáról márkaszervizeinkben akár 3 évig kedvezményesen gondoskodunk.

  Bármilyen korú is Mercedes-Benz személyautója, ha szeretné megszokott prémium minőségét megóvni, a Compact-3 karbantartási csomag[1] a jó választás. A Compact-3-mal[1] 3 évig (vagy legfeljebb +80 000 km futásteljesítményig, de legfeljebb 3 alkalommal) díjmentesen végeztetheti el autóján az esedékes karbantartásokat az ország bármely Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizében. Sőt, ha autója elmúlt 3 éves - a karbantartási csomag érvényességi ideje alatt - minden Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészárából 10-15% kedvezményt[2] kap bármelyik Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben elvégzett javítás esetén.

  A karbantartás a Compact-3 csomag[1] esetében nem csupán olajcserét jelent: a szervizlátogatások során a műhelyek számos, a gyártó által részletesen előírt vizsgálatot és karbantartási munkát végeznek el, melyek hozzájárulnak autója magas műszaki színvonalának megőrzéséhez, megbízható és biztonságos működéséhez. Gépkocsiját a Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizekben kizárólag Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és Olajokkal valamint gyári előírások alapján szervizelik, így biztos lehet benne, hogy járműve a legmagasabb szintű gondoskodást kapja.[3]

  A Compact-3 csomag* ára modellenként:

  Modellek Karbantartási csomag ára
  B-osztály: bruttó 255.000 Ft–tól
  C-osztály: bruttó 268.000 Ft–tól
  E-osztály: bruttó 264.000 Ft-tól
  M-osztály: bruttó 377.000 Ft-tól

  Az Ön előnyei:

  Alkatrészkedvezmény
  Ha autója bármilyen jellegű javítását Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben végezteti a karbantartási csomag érvényességi ideje alatt, a beépített Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek árából 10-15% kedvezményt** kap.

  Vezetett szervizfüzet
  Ha egyszer szeretne megválni autójától, a dokumentált, Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben elvégzett karbantartásoknak köszönhetően könnyebben és magasabb áron adhatja el.

  Eladáskor továbbadható
  A szolgáltatás a járműhöz tartozik, így ha eladná autóját, az új tulajdonos változatlan feltételekkel veheti igénybe a szolgáltatásokat, mely az eladásnál értéknövelő tényezőként jelentkezik.

  Országszerte igénybe vehető
  A karbantartásokat és az alkatrészkedvezményt bármely magyarországi Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben igénybe veheti.

  Mobilo megőrzése
  Tovább élvezheti a mobilitás szolgáltatás előnyeit egy esetleges meghibásodás, balszerencse, rongálás vagy baleset esetén.

  Átrozsdásodás elleni garancia megőrzése
  Az átrozsdásodás elleni garancia folyamatos Mercedes-Benz szervizben végzett karbantartás esetén a következő karbantartás esedékességéig meghosszabbodik akár 30 évig.

  Minőség minden téren
  A karbantartásokat Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és kenőanyagokkal, gyári technológiával végezzük. A karbantartások és javítások során beépített alkatrészekre 2 év javítási garanciát adunk.


  [1] Az ajánlat 2019. december 31-ig érvényes. Minden Mercedes-Benz személygépkocsira, kivéve G-osztály, AMG járművek, 8 ill. több hengeres járművek.

  [2] 3 évnél idősebb autókra érvényes. A kedvezmény nem érvényesíthető a tartozékokra és a komplett fődarabokra, más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény a mindenkori listaárból kerül levonásra. A karbantartási csomag keretében felhasznált alkatrészeket a csomag díja már tartalmazza.

  [3] A tájékoztatás nem teljes körű. Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. További részletekről tájékozódjon a hivatalos márkaszervizekben. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A képek illusztrációk.

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: