Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk

Akciók

 • A jobb közelebb van, mint gondolná
  2020. JANUÁR 08.

  A jobb közelebb van, mint gondolná

  Fedezze fel különleges, limitált ajánlatainkat! *A hirdetésben szereplő ár az adott felszereltségű modellre vonatkozó maximált fogyasztói ár. A tájékoztatás nem teljes körű. A kép illusztráció. A részletekért látogasson el márkakereskedéseinkbe!
 • Karbantartási csomag
  2019. NOVEMBER 04.

  Karbantartási csomag

  Szeretné Mercedes-Benz személygépjárművét még hosszú éveken át kifogástalan állapotban használni? Gépkocsija átvételkor tapasztalt minőségének megőrzéséhez fontos a rendszeres és szakszerű karbantartás.
 • Családban marad - hétszemélyes modellek nagycsaládos állami támogatással
  2019. OKTÓBER 14.

  Családban marad - hétszemélyes modellek nagycsaládos állami támogatással

  Sokan találkozunk a dilemmával: hogyan fogunk kényelmesen elférni az autóban, ha tovább bővül a család? A V-osztály és a Vito Tourer esetében ez nem kérdés, hanem egyértelmű válasz: minden eddiginél kényelmesebben, de továbbra is a lehető legbiztonságosabban – hiszen a család az első.
 • Kia téli szerelt kerék ajánlatok a JP Auto-tól
  2019. SZEPTEMBER 20.

  Kia téli szerelt kerék ajánlatok a JP Auto-tól

  Készüljön fel időben a szezonra és vásárolja meg nálunk a téli gumijait. 
 • Mercedes-Benz téli szerelt kerék ajánlat
  2019. SZEPTEMBER 17.

  Mercedes-Benz téli szerelt kerék ajánlat

  A hőmérséklet fokozatosan csökken, és hamarosan beköszönt a tél, elengedhetetlen autója felkészítése a hideg időjárásra. Ahhoz, hogy a megváltozott közlekedési viszonyok mellett is ideális futással és rövid féktávval érje el céljait, autóján lévő téli abroncsánál fontos a megfelelő profilmélység, az optimális illeszkedés, a tökéletes anyagminőség. Mercedes-Benz eredeti szerelt téli kerekekkel a jeges és havas úton is biztonságban van.