Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk
 • Mercedes-Benz GO transzporterek
  2019. ÁPRILIS 08.

  Mercedes-Benz GO transzporterek

  Ha az szeretné, hogy vállalkozása a lehető legeredményesebben működjön, és Ön teljes mértékben a munkájára koncentrálhasson, erős, megbízható partnerekre van szüksége: ilyenek a Mercedes-Benz transzporterek, amelyek most kedvezményes áron lehetnek az Öné.

  Sprinter GO már nettó 5 299 000 Ft-tól*

  100% funkcionalitás Önnek.

  A Sprinter választásával olyan jármű mellett dönt, mely kiemelkedő minőséggel, gazdaságos üzemeltethetőséggel és magas rendelkezésre állással több mint 20 éve a vállalkozások megbízható társa a napi szállítási feladatokban. Az új elsőkerék-meghajtású Sprinter GO folytatja a modellcsalád hagyományait, és vonzó áron teszi lehetővé, hogy Ön már az első pillanattól élvezhesse a gazdaságosság és funkcionalitás számos előnyét.

  Az új Sprinter GO teret ad a lényeges részleteknek. Az elsőkerék-meghajtás takarékos üzemanyag-fogyasztást, továbbá megnövelt rakteret és ezáltal nagyobb hasznos terhelést tesz lehetővé. A 80 mm-rel alacsonyabb rakodóperem pedig egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a be- és kirakodást, továbbá komfortosabb be- és kiszállást biztosít.** A rakomány biztonságáról fejlett rögzítési megoldások gondoskodnak. Így Ön a gazdaságos üzemeltetés mellett költséghatékonyan és kényelmesen szervezheti és végezheti szállítási feladatait.

  Vito GO már nettó 4 990 000 Ft-tól*

  Mindig bevetésre kész

  A Vito GO sokoldalúságánál csak a megbízhatósága lenyűgözőbb: magas fokú rendelkezésre állása és gazdaságos üzemeltetése a vállalkozások tökéletes társává teszi. Funkcionális részleteivel útközben és a rakodás során egyaránt a hatékonyságot tartja szem előtt, ugyanakkor biztonság és komfort tekintetében is a Mercedes-Benz kiemelkedő színvonalát nyújtja.

  A Vito GO már elő pillantásra elárulja, hogy valódi haszongépjármű-specialisták tervezték.  A nagy raktérajtó és az alacsony rakodóperem egyszerű be- és kirakodást biztosít, és a tágas raktérben a nagyobb szállítmányoknak is bőven jut hely.

  A Vito GO szériafelszereltségként is fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerekkel segíti a célba érkezést. Az Attention Assist éberségfigyelő asszisztens felismeri a vezető elfáradásának tipikus jeleit, és figyelmeztet a pihenőre. A hegymenet elindulási asszisztens meredek emelkedőkön, teljes terhelés mellett is egyszerű elindulást tesz lehetővé, az oldalszél asszisztens pedig erős oldalszél-lökések esetén is segíti a vezetőt, hogy a forgalmi sávban tartsa a járművet.

  Citan GO már nettó 3 890 000 Ft-tól*

  A városi áruszállítás bajnoka

  Citan GO kompakt méretekkel és funkcionális részletekkel már nettó 3 890 000 Ft-tól*

  Ha városi kisáru-szállításról van szó, a sokoldalú és gazdaságos Citan GO nem ismer lehetetlent. Nem okoz neki gondot, ha a rakomány nagy és az utcák szűkek: magabiztosan tör utat a sűrű városi forgalomban, és kompakt méreteinek köszönhetően kiemelkedő agilitást és fordulékonyságot biztosít minden helyzetben. A vonzó ár mellett a gazdaságos üzemeltetés és a magas fokú rendelkezésre állás teszi tökéletes választássá széles körű szállítási feladatokra.

  A Citan GO a hatékonyság mellett a funkcionalitásra és a kényelemre is ügyel. A nagy raktérajtó, az alacsony rakodóperem és a jól átgondolt raktér lehetővé teszi a gördülékeny be- és kirakodást, valamint a szállítási kapacitás optimális kihasználását. A barátságos belső tér és a modern tárolóhely-koncepció komfortos munkakörnyezetet biztosít, így Ön kényelmesen végezheti napi szállítási feladatait.

  A részletekről érdeklődjön a márkakereskedéseinkben!


  * Az ajánlat a 2019. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Sprinter „GO” 211 CDI A2 Van modell esetén. A hirdetésben szereplő nettó 5 299 000 Ft, azaz bruttó 6 729 730 Ft indulóár a Sprinter „GO” 211 CDI A2 Van változatára vonatkozik.

  ** A hátsókerék-meghajtású változatokkal összehasonlítva.

  Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

  Sprinter GO kombinált üzemanyag-fogyasztás: 7,9 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 208 g/km (mért NEDC értékek).

  *Az ajánlat a 2019. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Vito „GO” 109 CDI A1 Van modell esetén. A hirdetésben szereplő nettó 4 990 000 Ft, azaz bruttó 6 337 300 Ft indulóár a Vito „GO” 109 CDI A1 Van változatára vonatkozik.

  Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

  Vito GO kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,2 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 162 g/km (mért NEDC értékek).

  *Az ajánlat a 2019. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Citan „GO” 108 CDI A1 Van modell esetén. A hirdetésben szereplő nettó 3 890 000 Ft, azaz bruttó 4 940 300 Ft indulóár a Citan „GO” 108 CDI A1 Van változatára vonatkozik.

  Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

  Citan GO kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,3 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 112 g/km (mért NEDC értékek).

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: