Szerviz bejelentkezés Tesztvezetés Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Üzenjen nekünk
  • ÓZONGENERÁTOROS KLÍMATISZTÍTÁS BRUTTÓ 8.000 FORINTOS ÁRON!
    2023. JÚNIUS 16.

    ÓZONGENERÁTOROS KLÍMATISZTÍTÁS BRUTTÓ 8.000 FORINTOS ÁRON!

    Ózongenerátoros klímatisztítás márkaszervizeinkben most bruttó 8.000 Ft-os áron!

    Válassza Ön is a professzionális légkondicionáló tisztítást, hogy felvegye a harcot a baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával vagy a kellemetlen szagot okozó elemekkel.




    Professzionális légkondicionáló tisztítás

    ​A klímaberendezések rendszeres használatával szükségessé válik azok tisztítása a kellemetlen szagok és a betegségek elkerülése érdekében.

    Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, mely felveszi a harcot a baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával vagy a kellemetlen szagot okozó elemekkel.


    Gondoskodunk a tiszta levegőről

    Mercedes-Benz járművének légkondicionáló rendszere egy olyan zárt rendszer, amely alapvetően nem igényelne karbantartást. Ennek ellenére érdemes a légkondicionáló rendszert rendszeresen megtisztítani, hogy a járműben jó levegőminőséget biztosítson. Ez azért fontos, mert különböző mikroorganizmus telepek alakulhatnak ki a páralecsapódástól. A Mercedes-Benz nyújtotta professzionális légkondicionáló tisztítással ezt hatékonyan akadályozhatja meg, és gondoskodhat arról, hogy a levegő mindig a lehető legjobb minőségű legyen Ön és utasai számára.

    Higiénia

    Számunkra a higiénia precíziós kérdés. Számos tisztítócég vállal légkondicionálórendszer-karbantartást. Azonban spray- és diffúzormegoldásaik csak ideiglenesen fedik el a kellemetlen szagokat, és nincs tisztító hatásuk. Ezzel szemben, a Mercedes-Benz tisztítási eljárása magát az okot kezeli nagy hatékonysággal. A kémiai és mechanikai tisztítóhatások tökéletesen kiegészítik egymást, ezzel biztosítva a legtisztább körülményeket autójában.

    tisztítási eljárás

    Professzionális légkondicionáló tisztítási módszert alkalmazó ózongenerátoros klímatisztítási eljárás a mikroorganizmusok hatékony és tartós eltávolítása mellett az aktív szaggátló összetevőről is gondoskodik. Ezáltal Ön nem csak az autója belsejében levő kiváló minőségű levegőt, hanem az egészségre potenciálisan ártalmas, láthatatlan tényezők elleni hosszú távú védelem nyújtotta előnyöket is élvezheti.


    Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint a hagyományos vegyszerekkel.


    Szervizünk rendelkezik erre a célra kifejlesztett technológiával. Kérésére elvégezzük gépkocsija ózonnal való fertőtlenítését, melynek időtartama 40-60 perc, ára pedig bruttó 8.000 Ft.

    Gondoskodunk a tiszta levegőről

    Márkaszervizeinkben készséggel állunk rendelkezésére, hogy el tudja végeztetni a szükségessé vált karbantartást. Kérjen időpontot most!