Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk
 • TERET ADUNK A RUGALMASSÁGNAK!
  2023. JÚNIUS 08.

  TERET ADUNK A RUGALMASSÁGNAK!


  Mercedes-Benz buszlimuzinok most kedvezményes finanszírozással, akár 9,99% fix kamattal! (THM: 10,5-10,7%)

  Mercedes-Benz buszlimuzinok

  Válassza ki cége ideális partnerét akár 9,99%-os fix kamattal és rugalmasan választható futamidővel! (THM: 10,5-10,7%)

  Van amikor a kényelem, a rugalmas térkialakítás, a legmagasabb szintű minőség és a Mercedes-Benztől megszokott csúcstechnológia egyszerre találkozik a kedvező finanszírozási lehetőséggel. Válasszon a T-osztály, V-osztály, Vito Tourer, Citan Tourer vagy a teljesen elektromos hajtású eVito Tourer és EQV járművek közül most kedvezményes finanszírozással, akár 9,99% fix kamattal és rugalmasan választható futamidővel! (THM: 10,5-10,7%)
  Termékinformációk és ajánlatkérés

  V-osztály

  A V-osztályban minden eddiginél kényelmesebb és elegánsabb körülmények között utazhat. Legyen szó családi vagy üzleti útról, minden kilométert élvezni fog!

  eqv

  Elektromos hajtással – kompromisszumok nélkül. Az EQV a V-osztály kellemesen tágas helykínálatával fogadja: akár 8 üléssel és 1410 literes csomagtérrel.

  Vito Tourer

  A Vito Tourer megkönnyíti mindennapjait és új távlatokat nyit szabadidejében: tágas utastere 8 személynek és a vezetőnek kínál helyet.

  eVito Tourer

  Az eVito Tourer éppen olyan funkcionális, biztonságos és kényelmes, mint ahogy azt a Vitótól megszokhattuk. Akár 360 km-es  hatótávolsága hosszabb utakra is alkalmassá teszi.

  T-osztály

  Ismerkedjen meg a Mercedes-Benz első prémium kategóriájú kompakt családi egyterűjével! Kényelem, funkcionalitás, élvezetes vezetés számos praktikummal!

  Citan Tourer

  Kis méret – nagy elvárások! A Citan Tourerrel Ön és utasai is biztonságban járhatják az utakat. Már szériakivitelben 7 légzsákot és 5 asszisztensrendszert tartalmaz.

  Vonzó finanszírozási megoldás.

  A változatos kivitelekben elérhető Mercedes-Benz buszlimuzinokba minden és mindenki belefér. A kedvezményzes, forint alapú, fix kamatozású zárt vagy nyílt végű pénzügyi lízingfinanszírozás 24-48 hónap futamidő között érvényes, és 50% önerővel elérhető.
  A finanszírozás szolgáltatója

  A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.). A szolgáltató nevében a kereskedők járhatnak el. A kalkuláció nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, nem jelent kötelezettségvállalást, kizárólag tájékoztató jellegű és a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza. A kalkuláció nem minősül a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény szerinti szerződés megkötését megelőző tájékoztatásnak. A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, fix kamatozású zárt vagy nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 24-84 hónap. A kedvezményes kamatozás 24-48 hónap futamidő között érvényes, és 50% önerővel elérhető. A havi díjak kalkulációjánál a regisztrációs adó mértéke nem lett figyelembe véve. Reprezentatív példa fogyasztók esetén a THM rendelet szerint, 50% önerő esetén: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 63.726 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.823.560 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 10,57%. Ügyleti kamatláb: 9,99%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, a HBNY díja, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mértéke a szerződésben és a jogszabályokban meghatározott esetekben módosulhat. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja, a THM mértéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. CASCO biztosítás megléte a szerződés teljes hatálya alatt kötelező, melynek mindenkori költsége a Lízingbevevőt terheli. Az ajánlat 2023.09.30-ig, vagy visszavonásig érvényes. Kérjük, hogy szerződéskötés előtt alaposan tanulmányozza a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket. A részletes feltételek megtalálhatóak a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon, illetve a Mercedes-Benz márkakereskedésekben. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk.
  Érdeklődik további modelljeink iránt?

  Vegye fel a kapcsolatot márkakereskedésünkkel, hogy értékesítőnkkel összeállíthassa kedvenc buszlimuzinját!