Alkatrész ajánlatkérés Elérhetőségeink Tesztvezetés Szervíz bejelentkezés Üzenjen nekünk
 • Sprinter GO modell
  2019. FEBRUÁR 04.

  Sprinter GO modell

  A Sprinter választásával olyan jármű mellett dönt, mely kiemelkedő minőséggel, gazdaságos üzemeltethetőséggel és magas rendelkezésre állással több mint 20 éve a vállalkozások megbízható társa a napi szállítási feladatokban. Az új elsőkerék-meghajtású Sprinter GO folytatja a modellcsalád hagyományait, és vonzó áron teszi lehetővé, hogy Ön már az első pillanattól élvezhesse a gazdaságosság és funkcionalitás számos előnyét.

  100% funkcionalitás Önnek.

  Már nettó 5 299 000 Ft-tól!

  Az új Sprinter GO teret ad a lényeges részleteknek. Az elsőkerék-meghajtás takarékos üzemanyag-fogyasztást, továbbá megnövelt rakteret és ezáltal nagyobb hasznos terhelést tesz lehetővé. A 80 mm-rel alacsonyabb rakodóperem pedig egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a be- és kirakodást, továbbá komfortosabb be- és kiszállást biztosít.* A rakomány biztonságáról fejlett rögzítési megoldások gondoskodnak. Így Ön a gazdaságos üzemeltetés mellett költséghatékonyan és kényelmesen szervezheti és végezheti szállítási feladatait.

  Akár személy- vagy teherszállításhoz, akár mobil műhelyhez vagy irodához keres hosszú távú megoldást, a Sprinter GO kedvező áron** kínál teljes körű mobilitási megoldást üzleti céljai eléréséhez.

  *:A hátsókerék-meghajtású változatokkal összehasonlítva.

  Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

  Sprinter GO kombinált üzemanyag-fogyasztás: 7,9 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 208 g/km (mért NEDC értékek).

  **: Az ajánlat a 2019. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Sprinter „GO” 211 CDI A2 Van modell esetén. A hirdetésben szereplő nettó 5 299 000 Ft, azaz bruttó 6 729 730 Ft indulóár a Sprinter „GO” 211 CDI A2 Van változatára vonatkozik.

  Mercedes PRO: egyszerűbbé teszi és felgyorsítja az üzleti tevékenységét.

  A konnektivitás és a digitális lehetőségek kihasználása ma már konkrét versenyelőnyt jelent a vállalkozások számára. Sprinter GO gépjárművében a Mercedes PRO intelligens kapcsolattartási és flottamegoldásaival és digitális szolgáltatásaival növelheti vállalkozásának hatékonyságát és csökkentheti a működési költségeket.

  Kérjen ajánlatot a Sprinter Go modellre!

  Megnevezés *
  Megnevezés

  Hozzászólás (0)

  Vélemény:
GLA 180 Limited Edition
2019. MÁRCIUS 25.

GLA 180 Limited Edition

MEGÚJULT A VITARA
2018. SZEPTEMBER 27.

MEGÚJULT A VITARA

Mercedes-Benz GO transzporterek
2019. ÁPRILIS 08.

Mercedes-Benz GO transzporterek